Datum objave: 14. Srpanj 2016

FOTO: Šibenčani odlično reagirali na Virkovu kampanju za 'MyGen'

Diana Ferić
Diana Ferić

Završetak snimanja igranog dijela filma MyGen koji je adaptacija hit predstave istog naziva članovi šibenske Dječje dramske scene Virko obilježili su posebnom promotivnom akcijom.

 

Ovog četvrtka, 14. srpnja, građanima su ispred zgrade Hrvatskog narodnog kazališta u Šibeniku dijelili majice MyGen s imenima sponzora koji su ih podržali, a koji daju nagradu svakom tko s takvom majicom na kojoj je njihova reklama dođe kod njih. Taj zanimljiv promidžbeni trik smislio je Serđo Mioč, redatelj predstave i filma.

 

- Moramo stvarno zahvaliti našim sponzorima koji su nas poduprli čim su čuli da će se film snimati u Šibeniku. Nismo ih morali moliti već su nam se mnogi samoinicijativno javili. Moramo zahvaliti i našem lijepom gradu koji nam je podario prirodnu scenografiju za snimanje ovog filma. Uskoro će početi i snimanje dokumentarnog dijela - najavio je Mioč.

 

Ljudi si doslovno razgrabili 230 simpatičnih majica.


Film i predstava 'MyGen' govori o odrastanju srednjoškolaca i njihovim problemima s kojima se svakodnevno susreću, njihovim međusobnim odnosima, odnosima s roditeljima, o seksu, drogi, ovisnostima, homofobiji i nesretnim ljubavima.


Ako film bude uspješan, redatelji Željko Petreš i Mioč namjeravaju snimiti i televizijsku seriju od 12 epizoda. 

Iz kategorije: Kultura