Četvrtak, 14 Srpanj 2016 00:22

FOTO Emotivni koncert Šerbedžije i Tadića na šibenskoj tvrđavi svetog Mihovila

Napisala: 
FOTO  Emotivni koncert Šerbedžije i Tadića  na šibenskoj tvrđavi svetog Mihovila

Publika i Rade Šerbedžija od početka su na večerašnjem koncertu na tvrđavi svetog Mihovila, na kojoj je nastupio s proslavljenim gitaristom Miroslavom Tadićem, „ kliknuli“ jedan na drugog pa je koncert bio prožet snažnim emocijama, ali i uspomenom na Arsena Dedića kojeg je Rade Šerbedžija više puta spomenuo. „ Po svemu sličim Arsenu. Ali što se tu može. Boljeg nema“, kazao je Rade dodajući kako ga je Arsen puno toga naučio.

Koncert je bio sastavljen od pjesama koje je izveo uz Tadićevu pratnju poput one iz njegove predstave Hrvatski slavuj koju je napisao Johnny Štulić, recitacija njegovih pjesama pa i autobiografski te nekoliko solističkih nastupa Miroslava Tadića. Izlazeći na bis sve su začinili Arsenovom pjesmom „Ne daj se Ines“ koju je publika odslušala bez riječi. Tijekom koncerta često su i se iz gledališta čuli uzvici „Bravo!Bravo!“. Nakon koncerta mnogi su stajali u redu kako bi došli do Rade Šerbedžije i s njim se slikali. „Bila je ovo poetska večer za pamćenje“ ili „Sva sam se naježila dok sam ih slušala“ bili su najčešći komentari koje smo čuli od gledatelja.
 

Objavljeno u Kultura i zabava
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!