Datum objave: 17. Lipanj 2016

Krešimir Mišak u Azimutu o globalnom zatopljenju, karbonskoj valuti

Šibenik News
Šibenik News

Ludo jugo i ništa manje luđe vremenske prilike zadnjih mjeseci savršena su podloga za novo, treće u nizu predavanje koje za šibensku publiku priprema poznato tv lice, autor nekoliko knjiga i dokumentarnih filmova, Krešimir Mišak.

 


Krešimir Mišak ovog petka, 17. lipnja, gostuje u klubu Azimut, s početkom u 21 sat, a teme još jednog predavanja je – Karbonska valuta – prava svrha laži o globalnom zatopljenju i put u svjetski totalitarizam.

 


O pojmu 'karbonska valuta' mnogi od nas uopće ne razmišljaju, dok se 'globalnim zatopljenjem' razbacujemo kad god stignemo, a kako su ti pojmovi međusobno povezani, kakvu budućnost donose čovječanstvu i kako je moguće da kontroliraju bilijune ljudskih života objasnit će Mišak.

 


Još jedan petak u Šibeniku bit će u znaku 'slajdova', 'video isječaka' i Miškovih pojašnjenja na temu koja ga je, kako sam kaže, u potpunosti preuzela.

 


Predavanje o karbonskoj valuti, odnosno globalnom zatopljenju ujedno je i zadnje prije ljetne pauze. Nova serija predavanja Krešimira Miška u Šibeniku, njegova live verzija televizijske uspješnice 'Na rubu znanosti' nastavlja se u rujnu tekuće godine.

 

Link na Facebook event: Krešimir Mišak / Azimut
 

Iz kategorije: Kultura