Datum objave: 15. Lipanj 2016

Sprema se spektakl na izboru Miss Hrvatske u Solarisu

Šibenik News
Šibenik News

Finalistice izbora za Miss Hrvatske danas će doputovati u Solaris Beach Resort  kraj Šibenika gdje će započeti sa završnim pripremama za veliko finale koje će se održati u petak, 17. lipnja, na prekrasnim bazenima hotela Jure.


Na finalnoj večeri djevojke će se predstaviti u narodnim nošnjama iz krajeva iz kojih dolaze, a atraktivnu plesnu koreografiju koju je osmislila pedagoginja Marina Mihalčić izvoditi će u haljinama Učilišta Profokus i sunčanim naočalama optike Kraljević.

 

Publika će ljepotice vidjeti i u kreacijama dizajnerice Ivane Jurić i s nakitom Chantal dizajni i Colleraj te u raskošnim večernjim haljinama Sherry Hill, a sve to uz lijepe i udobne cipele Högl. Za frizure će se brinuti vrhunski tim Studija Marcela, a šminku će, uz pomoć glasovitih brendova Nikel i Artdeco, osmisliti vizažisti Učilišta Profokus.


Voditelji ovog festivala mladosti i ljepote su Davor Garić i još uvijek aktualna Miss Hrvatske Maja Spahija koja će na kraju večeri krunu zlatarnice Prahir i pobjedničku lentu predati svojoj nasljednici.


- Pripremamo pravi spektakl, a publiku u Solarisu i gledatelje izravnog prijenosa na portalu Dnevnik.hr očekuje doista dobra zabava uz prelijepe finalistice i brojna programska iznenađenja - kaže kreativni direktor izbora za Miss Hrvatske Nikola Klobučarić.

Iz kategorije: Kultura