Datum objave: 13. Lipanj 2016

Kreacije mlade populacije:izložba kreativnih radova polaznika Š.U.M.-ove radionice

Šibenik News
Šibenik News

U srijedu, 15.lipnja s početkom u 19:00 sati u Narančastoj zgradi Šibenska udruga mladih organizira otvorenje izložbe radova kreativne radionice pod nazivom „Kreacije mlade populacije“.


Radionica je pod voditeljstvom Mije Bator, dugogodišnje volonterke udruge, trajala od siječnja do lipnja 2016.godine. Ciljevi radionice bili su potaknuti kreativno stvaralaštvo mladih, osigurati ugodno i poticajno okruženje u kojem će polaznici/e usvajati nove vještine, razmijeniti ideje te kvalitetno iskoristiti svoje slobodno vrijeme.


Radionica se održavala u sklopu programa Klub mladih Enter koji financira Ministarstvo socijalne politike i mladih (više o projektu pogledajte na stranicama Šibenske udruge mladih- www.sibenskaudrugamladih.hr).

 

Polaznice radionice su tehnikom decoupage na predmetima i tkanini, crtanjem i bojanjem ukrasile posude za cvijeće, okvire, ogledala, torbe te izradile svijeće. Sve što su izradile možete pogledati od srijede u Narančastoj zgradi u kojoj će izložba biti postavljena.


Ukoliko postoji interes za radove koji su izloženi zainteresirani/e će iste moći rezervirati te po završetku izložbe ponijeti kući.


Radovi se mogu rezervirati u Narančastoj zgradi (od 16:00-20:00sati) ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., facebook: Sibenska udruga mladih ŠUM

 

Izložba je otvorena do 30.6.2016.

 

 

 

Naslovna fotografija:ilustracija, Šibenska udruga mladih, web
 

Iz kategorije: Kultura