Datum objave: 21. Svibanj 2016

Ništa od skorašnjeg početka jer Deboto festival ima novi datum

Ništa od skorašnjeg početka jer Deboto festival ima novi datum
Šibenik News
Šibenik News

Šibenski Deboto, festival koji spaja glazbu, vino, gastronomiju i kulturu, prebačen je u špicu sezone, od 18. - 21. kolovoza.


Znate ono kako je ljeti kosa svjetlija, koža tamnija, more toplije, piće hladnije, glazba glasnija, noći dulje i život bolji? Pa, bez duljenja, to su razlozi zbog kojih smo odlučili Deboto prebaciti na kasnije, još bolje i vremenski povoljnije datume!


Budući da nismo bili sigurni kakvo će biti vrijeme u predsezoni, a većina naših gostiju inzistirala je da, za vrijeme trajanja festivala, temperatura mora bude iznad 22 ° C, bili smo primorani Deboto prebaciti u srce ljetne sezone, od 18. do 21. kolovoza.


Datume održavanja smo promijenili, ali sve ostalo ostaje manje-više isto (vjerojatno ćete trebati sredstvo za sunčanje s većim zaštitinim faktorom).


I dalje ćemo u jedinstvenom okruženju prekrasnog Šibenika, uklanjati granice između jazza, housea, funka, elektronike, disca i hip hopa, uživati u lokalnim vinima i delicijama te širiti samo dobre vibracije.


Program Deboto festivala:


· 18. kolovoza, četvrtak
Otvorenje festivala @ tvrđava Barone


· 19. & 20. kolovoza / petak & subota
Besplatni sadržaj festivala na trgu Mala Loža, party uz zalazak sunca na obali, 'live' nastupi bendova & DJ setovi na tvrđavi Sv. Mihovila


· 21. kolovoza / nedjelja
Party na brodu, plovidba od Šibenika do Skradina, 'Deboto risotto' party zatvaranja u Skradinu


Ako vam novi datumi bolje odgovaraju, pratite nas za sve detalje:
www.debotofestival.com
www.facebook.com/debotofestival
www.instagram.com/debotofest


Napominjemo da prethodno kupljene ulaznice vrijede za novi termin. Ako ne možete na Deboto u kolovozu, molimo vas da se javite u inbox naše FB stranice kako bi se dogovorili za refundaciju troškova. 

Iz kategorije: Kultura