Ispiši ovu stranicu
Petak, 20 Svibanj 2016 14:55

Šibenik se sjeća Arsena: Hommage koncert 'Vraćam se tu' na tvrđavi sv. Mihovil

Napisao: 
Šibenik se sjeća Arsena: Hommage koncert 'Vraćam se tu' na tvrđavi sv. Mihovil

Arsen Dedić vraća se na pozornicu na kojoj je posljednji put nastupio u Šibeniku. Veliki hommage koncert naziva ''VRAĆAM SE TU'' bit će održan 28. srpnja s početkom u 21 sat.

 

Tom prilikom na tvrđavi sv. Mihovila Arsenov rođendan obilježit će njegova obitelj, prijatelji i poklonici velikog umjetnika.


Okosnicu programa čine Matijini aranžmani očevog stvaralaštva sabrani u Porinom nagrađenom albumu godine ''Matija svira Arsena'', ali ovom intimnom, a istovremenom grandioznom obilježavanju Arsenovog dana, lika i djela pridružit će se supruga Gabi i Lea Dekleva uz pratnju Jazz orkestra HRT-a pod ravnanjem maestra Silvija Glojnarića te ostali  članovi obitelji, prijatelji, suradnici i poznati izvođači: Alen Slavica, Miroslav Tadić, Ivo Pattiera i Klapa Maslina.


Ulaznice u pretprodaji za hommage Arsenu ''Vraćam se tu'' dostupne su po cijeni od 140 kuna na blagajnama šibenskih tvrđava sv. Mihovila i Barone (svaki dan od 9 do 20 sati), u sustavu Eventima www.eventim.hr i svim prodajnim mjestima Eventima (kiosci Tiska i Petrol benzinske postaje) te preko sustava www.croatia-tickets.com.
 

Objavljeno u Kultura i zabava

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!