Datum objave: 20. Svibanj 2016

Glasoviti svjetski umjetnici vode radionice na MDF-u:upisi počinju u ponedjeljak

Šibenik News
Šibenik News

Bliži se datum upisa djece u radionički program Međunarodnog dječjeg festivala u Šibeniku koji je već desetljećima zaštitni znak MDF-a i omiljena dnevna festivalska zabava za djecu.

 

Djeca ove godine imaju na raspolaganju preko trideset radionica, a vremena za razmišljanje imaju do ponedjeljka, 23. svibnja, kada, kako doznajemo počinju upisi.

 

- Upis u radionice bit će organiziran u atriju HNK u Šibeniku, svakim radnim danom od 10 do 14 sati. Upisi će trajati zaključno sa petkom, 3. lipnja, odnosno dok se pojedine radionice ne popune. Mole se roditelji da vode računa o dobnim skupinama za svaku pojedinu radionicu te da svoju djecu upisuju u radionice prilagođene njihovih godinama - poručuju iz Hrvatskog narodnog kazališta u Šibeniku, krovne kuće MDF-a.

 

Valja istaknuti kako će jpojedine radionice voditi svjetski poznati umjetnici, a riječ je o više ni manje glazbeniku i kompozitoru s adresom u New Yorku, Nenadu Bachu, te umjetniku šibenskih korijena Charlesu Bilichu s adresom u Sydneyju.

Riječ je o glazbenoj radionici '950 zvuk grada' i slikarskoj radionici 'Tajanstveni Šibenik' .

 

Popis svih radionica, njihove teme, termine održavanja, vrijeme trajanja te kojoj su dobnoj skupini namijenjene i mnogo više može se provjeriti na stranicama MDF-a klikom na poveznicu - RADIONICA.

 

 

Kompletan popis MDF-ovih radionica, termine, trajanje i ostale detalje možete pogledati na ovom linku:

Iz kategorije: Kultura