Srijeda, 13 Travanj 2016 08:03

Izložba fotografija 'Coppa Volpi' i film 'Il Divo' za pravu talijansku večer

Napisao: 
Izložba fotografija 'Coppa Volpi' i film 'Il Divo' za pravu talijansku večer

Ove srijede, 13. travnja,  s početkom u 19.30 sati u Gradskoj knjižnici  'Juraj Šižgorić'  u Šibeniku bit će otvorena izložba fotografija 'Najbolji među najboljima : talijanski glumci i glumice dobitnici nagrade Coppa Volpi od 1947. do 2015.'

 

Riječ je o izložbi fotografija koja se postavlja u sklopu kulturne manifestacije međunarodnog karaktera, Mjesec talijanskog filma iza čega stoje Generalni konzulat Republike Italije u Rijeci, Predstavništvo Generalnog konzulata Republike Italije u Rijeci za Šibensku-kninsku županiju i Talijanski institut za kulturu u Zagrebu.

 

Nakon otvorenja izložbe, po uobičajenom u 20 sati u sklopu programa Filmske večeri bit će prikazan, kao drugi po redu u ciklusu talijanskog filma koji će u travnju biti održan u Knjižnici, talijansko-francuski igrani film Zvijezda (Il Divo), biografska drama iz 2008. u režiji Paola Sorrentina.

Objavljeno u Kultura i zabava
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!