Datum objave: 02. Travanj 2016

Tišnjanski Teški osjećaji u Azimutu priređuju premijerno prikazivanje 'Slobodnog'

Šibenik News
Šibenik News

Tišnjanski pop - rock  sastav Teški osjećaji ove subote, 2. travnja, premijerno predstavlja svoj novi glazbeni video spot za pjesmu 'Slobodan' čiji tekst  raspjevanog otočnog vapaja za slobodom i glazbu potpisuje pjevač benda i tišnjanski poštar Željko Marača dok se režije dohvatio Ivan Grancarić iz Zadra. 

 

Premijerno prikazivanje spota i koncert grupe Teški osjećaji održat će se u šibenskom klubu Azimut, s početkom u 22 sata. Nakon šibenske premijere novi spot će biti objavljen na YouTubeu, a u ponedjeljak , 4. travnja, pjesma, odnosno video spot doživjet će i TV premijeru na kanalu CMC televizije. 

 

'Slobodan' je treći po redu spot Teških osjećaja, ali je prvi čija se promocija događa izvan Tisnog. Bend ima već 40-ak autorskih pjesama, repertoar dostojan samostalnog cjelovečernjeg koncerta, a rodno mjesto im je odavno pretijesno. 

 

 - Rado se odazivamo na svaki poziv za svirku. Šibenčani nas zovu već peti put i čast nam je da novi spot predstavljamo i prvi put javno prikazujemo u njihovom klubu - rekao je frontmen benda.


Inače, Teške osjećaje uz Maraču čine Petar Garofilić (gitara), Toni Lučić (truba), Ante Lordan (bubnjevi) i Luka Berak (bas). Riječ je o izdancima netipične tišnjanske limene glazbe KUD Hartić, koja se proslavila, ne koračnicama, nego obradama pjesama Deep Purplea, Led Zeppelina, Pink Floyda, The Doorsa, Queena i drugih ikona rock glazbe.


S tim repertoarom posljednjih godina nastupaju diljem Hrvatske i Europe, a od zapaženijih nastupa je onaj u zagrebačkoj Tvornici kulture i na posljednjem 'Supertalentu', gdje im je Deep Purple
osigurao ulazak u polufinale.

Iz kategorije: Kultura