Petak, 01 Travanj 2016 09:30

Đani Stipaničev pridružio se Marku Škugoru i ostalim tenorima na zagrebačkom koncertu

Napisao: 
Đani Stipaničev pridružio se Marku Škugoru i ostalim tenorima na zagrebačkom koncertu

Koncert 'Klape u Lisinskom' na kojem će 4. travnja nastupiti klape Cambi (K. Kambelovac), Iskon i Šufit raprodan je tjedan dana prije najavljenog spektakla.

 

I ne samo to, šibenskom pjevaču Marku Škugoru koji nastupa u programu Tri tenora pridružio se stariji kolega miljenik publike, Đani Stipaničev.

 

Ove godine klapama su se kao gosti na pozornici trebala pridružiti Tri tenora, no iz zdravstvenih razloga Eduard Šegota morat će propustiti koncert. Međutim, kako publika ne bi ostala zakinuta, zamijenit će ga ne jedan, nego čak dva druga tenora! Tako su Tri tenora postala Četiri tenora koja, uz Marka Škugora i Marka Pecotića, čine Đani Stipaničev i Vlado Garić!

 

Ljubiteljima dalmatinske pjesme ne treba dodatno predstavljati Đanija Stipaničeva koji nas svaki put iznova oduševljava svojim emotivnim izvedbama, kao ni Vladu Garića koji je prepoznatljiv član splitske klape Cambi.

 

- Pripremamo veliko iznenađenje za Lisinski, zanimanje za nastup tenora bilo je podjednako kao i za klape, i zato smo se dobro pripremili za ovaj nastup. Želimo publiku doslovno ostaviti bez daha, kazali su Tenori. 

Objavljeno u Kultura i zabava
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!