Datum objave: 02. Ožujak 2016

Lijepom našom u Šibeniku: Ne dolaze ni Mišo ni Thompson ali su karte rasprodane

Šibenik News
Šibenik News

 

Razgrabljene su ulaznice za snimanje kultne emisije Lijepom našom u Šibeniku, u dvorani na Baldekinu, 9. ožujka iako ne dolaze dvije glavne zvijezde koje su bile najavljene – Mišo Kovač i Marko Perković Thompson. Thompson je odustao jer je nedavno bio u emisiji koja se snimala u Solinu, a Mišo je do kraja imao veliku želju doći, ali je danas zbog lošeg zdravstvenog stanja ipak odustao, kako doznajemo od Branka Uvodića, urednika i voditelja emisije Lijepom našom.

 

„Ja Mišu poznajem već 40 godina i zaista smo dobri. Vjerujte mi da je imao žarku želju doći u Šibenik i da je do danas vjerovao da će mu to uspjeti. No zaista se ne osjeća dobro, ali je poručio, i ja ću to reći u emisiji da je u mislima sa svojim Šibenčanima. Mislim da će nam uspjeti da zajedno s publikom i bez njega otpjevao Dalmaciju u mom oku. Kada je riječ o Thompsonu on će također biti u mislim s nama, ali procijenio je da bi ga nakon Solina bilo malo previše. Ali zato dogovaramo da ćemo na ljeto snimiti specijalnu emisiju Lijepom našom u Čavoglavama", kaže Uvodić.


U emisiji će zato nastupiti brojne šibenske klape i KUD –ovi, Gabi Novak, Ivo Pattiera, Đani Stipaničev te mnogi poznati pjevači koji vole Šibenik poput Zorice Kondže, Vlade Garića,Tedija Spalata i mnogi drugi.


Uvodić ističe kako su predstavnici Grada Šibenika u početku bili sumnjičavi da će se bez problema napuniti sportska dvorana, a on u to nije sumnjao. 

Iz kategorije: Kultura