Datum objave: 27. Veljača 2016

FOTO Deborah sinoć u Aurori nije pokazala sise ali je zato pokazala odličnu DJ tehniku

FOTO Deborah sinoć u Aurori nije pokazala sise ali je zato pokazala odličnu DJ tehniku
Igor Bergam
Igor Bergam

 

Kako se i moglo očekivati premijerni nastup u Aurori talijanske techno kraljice Deborah De Luca privukao je mnoštvo partijanera svih generacija tako da je gornji floor primoštenske diskoteke bio pun ko ćep. Opet kako se moglo očekivati omjer muškaraca je bio jedno 80% u njihovu korist, ali to ne čudi budući da je za pultom stajala zanosna zanosna DJ dama.

 

Šibenski techno pionir Edy C odlično je zagrijao publiku na plesnom podiju za Deborah koja se za DJ pultom ukazala negdje oko 2 sata iza ponoći i odsvirala odličan dvosatni set. Dosta tvrd i underground techno ritam prožet ritmičkim house dionicama podsjetio nas je na muziku s Nox partija u tunelu poviše Tehnološke, što nismo imali prilike čuti još tamo od proljeća prošle godine. Klub je zatvorio Zagrepčanin Shi Pe kojem rasplesana publika nije dopuštala da završi sve do sedam sati ujutro.

 

Talijanska zvijezda tako je opravdala visoka očekivanja publike, koja je bila vidno zadovoljna i nakon 8 sati neprestanog plesanja. Najizdržljiviji su nakon 7 ujutro potražili afere sa kojih se vjerojatno tek sad vračaju, a kako je bilo na odličnom technu sinoć u Aurore pogledajte u našoj fotogaleriji u nastavku.
 

Iz kategorije: Kultura