Datum objave: 26. Veljača 2016

Supertoon: drugi vikend animacije u Šibeniku donosi mnoge zanimljive aktivnosti

Supertoon: drugi vikend animacije u Šibeniku donosi mnoge zanimljive aktivnosti
Šibenik News
Šibenik News

 

Svim ljubiteljima filma i kino doživljaja SUPERTOON FESTIVAL ponovno donosi vikend animacije u Šibeniku. Kao što smo najavili svaki prvi vikend u mjesecu, šest mjeseci uoči festivala ekipa Supertoona stiže u Šibenik prikazivati izbor animiranih filmova kratkog metra s renomiranih europskih festivala i zemalja partnera.

 

05.i 06.03.2016. studio galerije Sv. Krševan (Galeriju Matija) pretvara se u kino. Ovaj put u programu široj javnosti prikazivat će se manje poznate ALBANSKI KRATKOMETRAŽNI ANIMIRANI FILMOVI. Projekcije filmova pratit će razgovor s organizatorima "ANIMBARA" – međunarodnog festivala animacije iz Kosova i projekcije najistaknutijih filmova s prošlogodišnjeg izdanja festivala.

 

Iza projekcija slijedi izbor pomaknutih GLAZBENIH SPOTOVA na koje nećete samo tako naići na internetu, i đuskanje u festivalskom raspoloženju.
Također nastavlja sE DJEČJA RADIONICA animacije. Djeca će se na radionici upoznati s uređajem koji stvara optičku iluziju pokreta, fantaskop i zootrop. Te naprave pružaju oduševljenje i neposredan uvid u proces oživljavanja slika. Uređaje izrađene na radionici djeca će moći ponijeti sa sobom kući i nastaviti istraživati mogućnosti animacije.

Organizatori pozivaju sve roditelje s djecom da sudjeluju u vikend radionici i i pritom se sjajno zabave. Prijavite se na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Podsjećamo da za sve projekcije, radionice te popratne sadržaje SUPERTOON ne naplaćuje ulaznicu ili participaciju.
 

Iz kategorije: Kultura