Petak, 26 Veljača 2016 00:12

VIDEO Večeras u Aurori nastupa sexipilna kraljica europske techno glazbe

Napisao: 
VIDEO Večeras u Aurori nastupa sexipilna kraljica europske techno glazbe

 

Meksiko, Škotska, Nizozemska, Ibiza, Grčka... samo su neke od klupskih destinacija na kojima je nastupala Deborah De Luca u svojim zadnjim videima na YouTube-u. Ova zanosna 35-godišnja Talijanka već je niz godina jedna od najtraženijih europskih DJ-ica koja partijanersku publiku privlači kako svojim sexipilom tako i tvrdim minimal techno zvukom.

 

Svoj premijerni nastup u primoštenskom klubu Aurora imat će večeras negdje iza ponoći, i tako će označiti još jednu točku na karti klubova u kojima pali i žari od Francuske do Indonezije. Šibenska publika i gosti imat će priliku uživati svim osjetilima u najkvalitetnijoj techno glazbi što trenutno Europa nudi. Uz Deborah za mix pultom naći će se Edy C., Shi Pe i Nino Galovac, tako da je partijanje zagarantirano do prvih zraka sunca.

 

Sve detalje o ovom vrućem techno partyu pogledajte na Facebook eventu, a ulaznice po 70 kuna nabavite na adriaticket.com ili na ulazu kluba.

Objavljeno u Kultura i zabava

Video sadržaj

Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!