Datum objave: 30. Prosinac 2015

Šibenska udruga mladih poziva sve da se prijave na aktivnosti u Narančastoj zgradi

Šibenik News
Šibenik News

 

Šibenska udruga mladih provodi program "Klub mladih ENTER" u suradnji s udrugom Mladi u EU i Gradom Šibenikom. Program je financiran iz sredstava Ministarstva socijalne politike i mladih.

Program će trajati 3 godine, a svake godine svi partneri organizirat će brojne aktivnosti usmjerene mladima: radionice (kreativna, radionica plesa, glazbena, novinarska, vegaonica, žongliranja, stripa), predavanja i tribine, obilježavanje posebno važnih dana, inkubator mladih poduzetnika i kreativaca, dnevni boravak svakodnevno od 12-20 (u ponudi knjige, časopisi, filmovi, društvene igre i besplatan internet).

U siječnju ŠUM vrši upise na kreativnu i novinarsku radionicu. Prijaviti se mogu mlade osobe željne naučiti nešto novo, dobro se zabaviti i biti aktivni u društvu.
Prijave na radionice primaju se na mail adresu udruge: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a prijave za novinarsku mogu se poslati i putem linka 

Kreativna radionica održava se jednom mjesečno, a novinarska dva puta mjesečno u terminima koji će se odrediti u dogovoru s korisnicima.  

Iz kategorije: Kultura