Datum objave: 28. Prosinac 2015

Disco Gimnazija vraća se večeras u hodnike šibenske srednje škole i ima humanitarni karakter

Šibenik News
Šibenik News

 

Sve je spremno za treće izdanje kultnog glazbenog događanja Disco Gimnaziju koja će se održati večeras (ponedjeljak, 28. prosinca) s početkom u 19 sati.

Disco Gimnazija (zimsko izdanje, vol II.) i ovih blagdana održava se na hodnicima šibenske Gimnazije Antuna Vrančića, no ovog puta u humanitarnom tonu pa će donacijski iznos upada iznositi 15 kuna od čega dio prikupljenog novca ide za pomoć poznatom gimnazijskom profesoru informatike i proslavljenom hrvatskom bodybuilderu, ovogodišnjem svjetskom viceprvaku, Vedranu Jakšiću.

Protekla dva izdanja Disco Gimnazije pohodilo je više od dvije tisuće posjetitelja, a nakon što su organizatori sinoć (nedjelja, 27. prosinca) napunili klub Azimut, zahvaljujući organizaciji Gitarijade na kojoj su nastupili glazbenici poput Ante Prgina te bendova Struggle for Life, NO1 i Gonog, isto se nadaju ponoviti i večeras s playlistom koju su, između ostalog, sastavljali svi ljubitelj hitova iz sedamdesetih i/ili osamdesetih godina prošlog stoljeća.

Slušat će se dobri stari rock'n'roll evergreeni, plesat će se stiskavci, a sve u službi sjećanja na lijepe prošle dane i najbolju zabavu ove večeri u Krešimirovom gradu.

Disco Gimnazija s kraja blagdanskog prosinca na hodnicima šibenske stare dame uvijek je najbolji izbor za započeti tjedan, privesti godinu kraju!

Ovim putem, organizatori zahvaljuju svima koji su na bilo koji način doprinijeli organizaciji još jedne Disco Gimnazije te onima koji će to tek učiniti večeras svojim dolaskom na samo događanje! Long live rock'n'roll!
 

Iz kategorije: Kultura