Datum objave: 23. Rujan 2015

Besplatnim koncertom Olivera Dragojevića završava sezona na tvrđavi sv. Mihovila

Besplatnim koncertom Olivera Dragojevića završava sezona na tvrđavi sv. Mihovila
Šibenik News
Šibenik News

 

Tvrđava sv. Mihovila, kulturna atrakcija 2014.godine i jedna od najljepših pozornica na Jadranu zatvara ovogodišnju sezonu večernjih događanja velikom rođendanskom proslavom 20 godina Radio Dalmacije uz koncert Olivera Dragojevića u subotu, 10. listopada u 20 sati.

''Izuzetna nam je čast i zadovoljstvo najaviti Olivera Dragojevića i Dupine kao naš posljednji ovosezonski koncert na Tvrđavi sv. Mihovila, svojevrsni šećer na kraju ove odlične sezone koju polako privodimo kraju i to sa ukupno 28 večernjih događanja i preko 20.000 posjetitelja. Radio Dalmacija, medijski pokrovitelj Tvrđave sv. Mihovila, jedan je od najdugovječnijih i najrespektabilnijih medija u Hrvatskoj i veoma smo sretni što su, uz rođendanske proslave u Zadru, Splitu i Dubrovniku, za svojih 20 šibenskih godina izabrali upravo našu tvrđavu i što jedan takav veliki jubilej zatvara našu sezonu'' izjavila je Gorana Barišić Bačelić, voditeljica Odjela za upravljanje fortifikacijskim sustavima Muzeja grada Šibenika.

Besplatni koncert Olivera Dragojevića zahvala je svim Šibenčanima i njihovim gostima na podršci tijekom 20 godina rada Radio Dalmacije kao i za nepune dvije godine otkako je šibenska Tvrđava sv. Mihovila revitalizirana. Limitirani broj ulaznica moći će se predignuti od 1.listopada na prodajnim mjestima o kojima će organizatori koncerta pravovremeno obavijestiti javnost.
 

Iz kategorije: Kultura