Datum objave: 09. Kolovoz 2015

FOTO Odlično raspoloženi Urban & 4 priredili koncert za pamćenje na šibenskoj tvrđavi

FOTO Odlično raspoloženi Urban & 4 priredili koncert za pamćenje na šibenskoj tvrđavi
Igor Bergam
Igor Bergam

 

Vijest o besplatnom koncertu Urbana na tvrđavi masovno je zainteresirala Šibenčane, kako one koji vole opus riječkog glazbenika, tako i one koji su htjeli iskoristiti besplatnu priliku za taj "kul" događaj. Tako se tvrđava počela puniti već od 21 sat, kad je koncert bio i najavljen, a Urban i njegova četvorka na stage su se popeli par minuta iza 23 sata. Ne baš fer od organizatora, Jägermeister Adriatic Tour 2015., ali ok, to im je jedina zamjerka, sve drugo je izgledalo izvrsno. Stage, razglas, rasvjeta, hostese... sve na visokom profi nivou, kao i sam koncert zvijezde večeri.

Vidno raspoloženi Urban tijekom cijelog nastupa imao je odličnu komunikaciju s publikom, izgledao je jako opušteno i sigurno u ono što radi. Okružen vrsnim glazbenicima priredio je zasigurno jedan od boljih koncertnih nastupa koje smo gledali ove sezone na najatraktivnijoj pozornici na Jadranu, kako se tepa šibenskoj tvrđavi. Predstavio je Urban svoj zadnji album Mamut s par dobro prihvaćenih pjesama (na Priđi mi bliže pjevati mu je pomoglo i nekoliko hrabrih cura iz publike), ali i svirao dobre stare neizostavne hitove koji su od tribina tvrđave napravile mješoviti zbor. Prije bisa u kojem je i sebe i publiku odveo u stanje transa dugim solažama i efektima glasa u loopu, dvije možda najpoznatije pjesme (Mala truba i Mjesto za mene) otpjevao je u sred publike u prvom redu ispred pozornice.

Odličan koncert je iza nas, slike su tu da nas podsjete kako nam je dobro bilo, zato ne propustite našu fotogaleriju u nastavku.

Iz kategorije: Kultura