Datum objave: 27. Svibanj 2015

After party gimnazijskog Antuna u Kuglani: Drug Podrug nakon 2 mjeseca drma plesni podij

Igor Bergam
Igor Bergam

 

After party tradicionalne gimnazijske manifestacije Antun 2015. održava se u ovu subotu u klubu Kuglana. I ove godine na Antunu gimnazijalci nagrađuju najuspješnije učenike i darivaju najomiljenije profesore iz Gimnazije, a ovaj put će sve skupa biti u jednom humanitarnom ruhu, jer je ovogodišnjih Antun u znaku pomoći za gimnazijalku Rebeku Radić.

Za ples i dobru atmosferu nakon Antuna u Kuglani će biti zadužen najomiljeniji drug u Šibeniku, DJ Drug Podrug, koji se nakon kratkog izbivanja s mix pulta vraća prodrmati plesni podij kluba na Šubićevcu.

"U ova dva mjeseca koliko me nije bilo u Kuglani bilo je dovoljno vremena za kopanje po nepresušnoj škrinji novog i starog rock and roll blaga. Osvježeni repertoar uspješno je testiran u zagrebačkom Vintageu, tako da u subotu u Kuglani neće biti greške." odvažno nam priča Drug.

Slušaonice Druga Podruga su već postale poznate kao mjesta odlične zabave i punog plesnog podija, tako da organizatori i ovaj put očekuju pun klub. Sve počinje od 22 sata, a ulaz je besplatan.

 

Iz kategorije: Kultura