Datum objave: 27. Ožujak 2015

VIDEO Sutra na warm up partiju ovogodišnje Kulturaljke osvojite besplatne karte za veliki koncert

Igor Bergam
Igor Bergam

 

U subotu 28.03. u klubu Kuglana na Šubićevcu održat će se službeni warm up party za ovogodišnje izdanje Kulturaljke. Uživo će nastupiti sinjski bend Shewa i šibenski kvartet The Fogsellers.

Svi posjetitelji uz kvalitetan glazbeni program moći će osvojiti besplatne karte za koncertni dio Kulturaljke. Dijelit će se promo materijali i slušati glazba bendova koji nastupaju na Kulturaljci (Psihomodo Pop, Kawasaki 3P, Straight Mickey and The Boyz).

Zabava počinje od 23 sata a upad je besplatan. 

Shewa - Iz Sinja stiže preporođena Shewa, čija muzika predstavlja mješavinu hip hopa, funka i metala. Shewa nastaje kao solo projekt pjevača Mihovila Masnića – Ševe, 2003.Nakon nekoliko demo snimki i nastupa, tadašnji bend se raspada. Cijela priča nanovo počinje krajem 2012. kada se ponovo okuplja ekipa sa starim članovima, Ševa (vokal) i Luka Žižić (bubnjevi) te pridošlice Pavle Perić (gitara) i Luka Botica (bas). Od tada bend nastupa širom Hrvatske i snima svoj drugi album.

The Fogsellers - Downtempo, lounge music sastav iz Šibenika mnoge je oduševio svojim glazbenim izričajem nastalim spajanjem samo naoko nespojivih instrumenata. Frontmen je Mirko Rak (semplovi i bas), a ostatak benda čine Luka Mrša (truba), Saša Đurica (bubanj) i Natko Giljević (gitara). 'Prodavači magle' iza sebe imaju brojne nastupe, a 2012. godine u zagrebačkom su Sirupu osvojili nagradu za najbolje 'newcomere'. Super Uho, Festival slobodne glazbe na Murteru, šibenski Azimut i Opium u Vodicama samo su neka od mjesta gdje ste ih mogli do sada slušati.


 

Video

Iz kategorije: Kultura