Datum objave: 22. Ožujak 2015

FOTO Nox party u Importaneu: šibensko proljeće rave scene

FOTO Nox party u Importaneu: šibensko proljeće rave scene
Igor Bergam
Igor Bergam

 

Prvi dan proljeća u Šibeniku donio nam je treći Nox party, prvi u ovoj godini. Šibenski Importane tako je još jednom postao mjesto techno glazbe i partijanerske publike. Oko 350 poklonika elektronskog zvuka svih generacijskih skupina okupilo se sinoć poviše tunela u luci i zajednički u istom ritmu plesalo do četiri sata iza ponoći. Nakon toga, zabava se nastavila u Manganu gdje su se neumorni partijaneri družili skoro do jutra. Organizatori Tonko Mikulandra i Ante Šmit iz glazbene udruge Nota Šibenik, još jednom su organizirali parti na zavidnom, kako glazbenom tako i vizualnom nivou. Umoran ali zadovoljan odrađenim poslom Tonko je skupio snage odgovoriti na pitanje kako su on i Ante zadovoljni ovim izdanjem Nox festivala.

"Odlično je bilo, pravi rave se vratilo u Šibenik. Atmosfera za poželjeti na svakom partiju, vidjeti 350- 400 ljudi kako svi u istom ritmu i raspoloženju plešu i vesele se... možemo reci da je to nešto prekrasno" iskren je Tonko.

Na pitanje koje ga vjerovano svi već danas pitaju, kad je Tonko opet Nox, kaže da stvarno ne zna, da tu ima dosta posla i da se ekipa mora malo odmoriti, ali da ovo sigurno nije zadnji takav parti u Šibeniku. Mi samo možemo zaključiti da se jučerašnjim Nox-om vratilo šibensko proljeće rave glazbe kakvoga pamtimo od prije 10 godina i više. Ponovilo se!

Iz kategorije: Kultura