Datum objave: 09. Srpanj 2014

Stjepan Hauser uoči večerašnjeg nastupa na tvrđavi sv. Mihovila: „Očekujte neočekivano!“

Nina Medić
Nina Medić

„Vrlo smo uzbuđeni što imamo čast biti dio tradicije Terraneo festivala. Večeras možete očekivati neočekivano jer ni mi sami ne znamo kako će to večeras izgledati. Biti će spontano i nepredvidivo kao i svaki naš nastup, pun uzbuđenja i adrenalina. Nadamo se samo da ćemo uspjeti uspostaviti i kemiju s publikom tako da se svi podignu sa svojih stolica i počnu mrdati bokovima. Samo se nadam da se tvrđava neće raspasti od našeg energičnog nastupa“, tako je večerašnji nastup 2Cellosa na tvrđavi sv. Mihovila u sklopu Terraneo Summer Break-a najavio Stjepan Hauser, jedan od Cellosa, na današnjoj press konferenciji kojoj su uz Hausera, Luku Šulića i bubnjara Dušan Kranjc, koji će im se večeras pridružiti na pozornici, prisustvovali i Luka Pavić, glasnogovornik Terraneo festivala, Željko Burić, gradonačelnik Šibenika i Gordana Barišić Bačelić, voditeljica Odjela za upravljanje fortifikacijskim sustavima Muzeja grada Šibenika.

Luka Šulić kazao je kako je i njemu i Stjepanu i Dušanu ovo prvi put u Šibeniku i kako jedva čekaju zasvirati na pozornici o kojoj su čuli lijepe stvari.

„Ponosni smo što je Terraneo izabrao upravo prostor tvrđave sv. Mihovila za održavanje koncerata. Večerašnji koncert bit će još jedan pečat u nizu dobrih koncerata. Inače, imam osjećaj da je od otvaranja tvrđave prošlo puno više od mjesec dana jer je program na pozornici tako ispunjen, a kroz tvrđavu je u tih mjesec dana prošlo već 21 tisuća posjetitelja, što kao publika na koncertima, što kao dnevni posjetitelji“, kazala je Gordana Barišić Bačelić.

Gradonačelnik Burić iskoristio je priliku da se zahvali Luki Paviću i cijelom Terraneo festivalu što je stavio Šibenik na pozornicu svjetskih destinacija. „Terraneo i Grad Šibenik vole se javno i napravit ćemo sve da Terraneo festival postane kontinuitet“, kazao je.

Luka Pavić najavio je nastup Nouvelle Vague-a koji će u petak 15.kolovoza zatvoriti seriju koncerata Terraneo Summer Break-a. „Koncert Thievery Corporationa postavio je visoki standard koji će sljedeća dva koncerta zasigurno slijediti. Dogodine pak nastavljamo sa Terraneom u ponom sjaju,“ najavio je Pavić.

Iz kategorije: Kultura