Datum objave: 27. Siječanj 2014

Urnebesna predstava "Crnogorac u krevetu" dolazi u HNK Šibenik

nm
nm

Predstava „Crnogorac u krevetu“ koja je osvojila hrvatsku publiku dolazi i na program HNK-a Šibenik. Riječ je o poznatoj komediji koja se bavi crnogorskim načinom života i običajima koja opisuje život jednog prosječnog crnogorskog bračnog para. U predstavi glumi najpoznatiji crnogorski glumac Peđa Šuškavćević i Lala Novaković.

„Odigrao sam u Splitu već osam predstava „Crnogorac u krevetu“ i „Petkove muke“  i svaki put punimo sale, sve se predstave rasprodaju. Kada smo krenuli sa turnejama, nisam ni slutio da će biti u svim gradovima tako veliki odaziv publike. Predstave ponavljamo već i u drugim gradovima. Veliko mi je zadovoljstvo igrati u Hrvatskoj, jer je Hrvatska publika posebna, naročito u Varaždinu, Vinkovcima, Velikoj Gorici gdje nas je publika čekala nakon odigrane predstave da nam čestitaju jer, kako sami kažu, ne sjećaju se kada su posljednji put pogledali tako dobru komediju. Publika kaže da organizatori predstava svašta nazivaju „urnebesnom komedijom“, a u predstavi se nasmiju svega dva puta. Ovo je zaista urnebesna komedija, gdje se publika ne prestaje smijati,“ komentirao  je Peđa Šuškavćević

Predstava će se održati u Kazalištu Šibenik dana 25.veljače s početkom u 19.30h, a organizator je Globo travel, Expletus d.o.o. Cijena ulaznica je 50 kuna.

Iz kategorije: Kultura