Datum objave: 07. Lipanj 2013

Ana Radišić i Dalibor Petko voditelji CMC festivala

Diana Ferić
Diana Ferić

Samo tjedan dana ostalo je do CMC festival  koji će  se održati  14. i 15. lipnja u Vodicama, a organizatori i ove godine jamče odličnu zabavu.Na festivalu će nastupiti neke od najvećih zvijezda domaće glazbene scene. Vodičane i sve gledatelje CMC -a će kroz festival voditi Ana Radišić i Dalibor Petko.
 
„Sretna sam što sam dobila priliku voditi festival i drago mi je što ću biti dio ovogodišnje festivalske priče. Nastojat ću pruženu priliku iskoristit na najbolji mogući način te da će uz mnogobrojnu publiku u Vodicama i oni pred malim ekranima jednako uživati. Dalmatinka sam po roditeljima i ljetujem u okolici Vodica, stoga se posebno veselim kombinaciji posla i zabave i sigurna sam da ću uživati punim plućima“ rekla je Ana Radišić te dodala kako se posebno veseli popratnim događanjima, a posebno All Stars turniru gdje će zaigrati košarku s izvođačima i odlično se zabaviti.
 
Ani će se na pozornici pridružiti i Dalibor Petko, voditelj Narodnog radija.
„Drago mi je da je CMC festival svake godine sve spektakularniji i da je izrastao u jedan od najvećih glazbenih manifestacija u regiji. Odlična glazbena imena garantiraju vrhunski show stoga osjećam posebno uzbuđenje što sam i ove godine dio svega“ rekao je Dalibor Petko.
Jelena Rozga, Parni valjak, Magazin i Colonia samo su neki od izvođača koji će se pobrinuti da 14. i 15.6. u ljeto uđete najboljom zabavom na Jadranu.
Cijeli line up i program festivala možete saznati na facebook stranici  HYPERLINK "http://www.facebook.com/CMCmusicfestival" www.facebook.com/CMCmusicfestival te na web stranici  HYPERLINK "http://www.cmcfestival.com" www.cmcfestival.com. ( adv)

Iz kategorije: Kultura