Datum objave: 21. Ožujak 2014

Zašto nas stranački prvaci prave budalama za naše novce ?

Diana Ferić
Diana Ferić

Često požalim kada nakon napornog radnog dana i niza obveza, od poduzetničkih do novinarskih, sjednem pred TV  prijemnik  i dodatno se ukomkiram negativnim vijestima , ali danas sam definitivno ljuta na sebe što sam si to priuštila i to  nakon vijesti –komentara da Tomislav Karamarko, saborski zastupnik HDZ –a i predsjednik te stranke ni danas nije bio na sjednici Sabora kao što se uobičajeno ne pojavljuj , ali svakog mjeseca za to nepojavljivanje „ubere“ naši 18 000 kuna neto.
 

Nisam bitna samo ja koja nakon odrađenog devetosatnog radnog dana ne zna hoće li za to uprihodovati i jednu kunu, jer sam poduzetnica u sferi medija koje nitko ne shvaća ozbiljno, već su mi na pamet pali razni drugi trudbenici i koji su isto to čuli nakon što su pošteno odradili svoj radni dan i nisu sigurni hoće li i kada dobiti plaću.  Je li  i njih  ili vas  razjarila ta vijest ili mislite da Karamarko  ima pravo na drukčije ponašanje. On  ima sigurnu isplatu  visoke plaće  svakog mjeseca koju mu mi omogućavamo i bavi se tko zna čim. Dijelom čak i znamo, stranačkom propagandom i izjavom  kako će najprije zabraniti upotrebu petokraku, a onda da to nije ako mislio. Čovjek se za naš novac  Za......!
 

Ali, nije očito jedini, jer u tom istom TV prilogu na koji me je razjario kažu kako se ni Milanović, kada je bio oporbeni zastupnik u Saboru i vođa SDP –a, nije drukčije ponašao te kako ni on, uglavnom, nije dolazio na sjednice Sabora nego se očito i on bavio stranačkim aktivnostima. Prva pomisao je, naravno – SVI  SU ONI ISTI!  Ali što je s nama koji uvijek biramo takve „iste“ . Možda je ipak problem u nama i našim glavama, pitanje je samo imamo li alternativu!

Iz kategorije: Sridom u sridu