Datum objave: 25. Ožujak 2014

Obnovite svoje izvore energije uz pomoć znanosti Božanskog disanja

Nina Medić
Nina Medić

Sve o znanosti Božanskog disanja - o svim važnim aspektima disanja, energije i zdravlja možete naučiti na besplatnom predavanju koje će u Tehničkoj školi Šibenik u četvrtak održati Leonardo Gospodnetić, mag.cin., učitelj Divine Health Programa (Program Božanskog Zdravlja), joge i Tibetanskog Reiki-a i dugogodišnja Učiteljica Divine Health Programa, yoge i Reiki-a, energoterapeut Padma Devi.

Program Božanskog Zdravlja podučava kako se napuniti sa izvorima energije kao što je kvalitetan san, zrak (disanje), voda, sunce, hrana i meditacija. Ovaj jednostavan i praktičan program temelji se na drevnim principima, a sastoji se od meditacije, tehnika disanja, fizičkih vježbi za revitalizaciju i pomlađivanje te predavanja i praktičnih savjeta o razvoju svijesti, zdravlju, zdravoj prehrani itd. Statistike pokazuju kako 20% zdravlja ovisi o genima, 20% o okolini, 10% o ljekovitim pripravcima, a 50% o načinu života, iz čega je jasno vidljivo da vlastitim životnim navikama najviše utječemo na zdravlje organizma.

Na predavanju ćete naučiti o drevnom sustavu samorazvoja svijesti pomoću kojeg se tijelo i um oslobađaju duboko ukorijenjenih stresova i toksina, obnavlja se tijelo i aktivira naš puni mentalni potencijal, što je meditacija i njene dobrobiti, korisne savjete za zdravlje i ljepotu duha i tijela te još puno praktičnih i jednostavnih savjeta i recepata korisnih u svakodnevnom životu.

Predavanje počinje u četvrtak u 18 sati.

Iz kategorije: Dokolica i rekreacija