Datum objave: 06. Kolovoz 2023

Šibenska policija u tri dana provela četiri uspješne akcije u kojima su uhićena 4 britanska i 5 hrvatskih državljana koji su proizvodili i dilali drogu.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Šibenska policija je tijekom tri dana u suradnji s policijskim službenicima Ravnateljstva policije provela četiri uspješne akcije na području Šibenika i Tisnog u kojima je uhitila 4 britanska i 5 hrvatskih državljana pod osnovanom sumnjom da su proizvodili i dilali drogu.
Kod č
etvorice britanskih državljana starosti od 28 do 36 godina te petorice hrvatskih državljana starosti od 24 do 37 godina u njihove dvije mobilne kućice, dva apartmana i jednom osobnom automobilu pronađeno je 135 grama kokaina, 442,9 grama ketamina, 21 gram droge MDMA, 611,2 grama marihuane, 110 grama hašiša, 1145 komada tableta ecstasyja, 133 grama punila za miješanje s drogama 
te veća količina novca u eurima, funtama i dolarima. Sedmorica osumnjičenih je predano pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske, a kaznene prijave protiv njih su dostavljene Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku dok su dvojica osumnjičenika pušteni nakon kriminalističkog istraživanja i protiv njih će biti podnesena kaznena prijava.

Iz kategorije: Crna kronika