Datum objave: 20. Srpanj 2023

Britanka u Jezerima quadom sletjela s ceste i teško ozlijedila sebe i suvozača iz Njemačke koji joj je dao da vozi četverocikl iako nema vozačku dozvolu.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

32-godišnja Britanka u Jezerima je quadom sletjela s ceste i teško ozlijedila sebe i svog 23-godišnjeg suvozača iz Njemačke koji joj je dao da vozi četverocikl iako nema vozačku dozvolu.
Do prometne nesreće, priopćila je policija, došlo je na način da je 23-godišnji njemački državljanin unajmio četverocikl tzv. Quad te ga dao na upravljanje 32-godišnjoj britanskoj državljanki koja nema položen ispit za upravljanje motornim vozilima dok je on bio putnik. Tijekom vožnje po šljunčanoj cesti britanska državljanka izlaskom iz jednog zavoja nije prilagodila brzinu kretanja te je izletjela na nivo niži od ceste, quadom udarila u stablo masline koje lomi i gdje se zaustavlja. Od udara i pada britanska državljanka je zadobila teške tjelesne ozljede, a putnik lakše tjelesne ozljede te su oboje zadržani u Općoj bolnici u Šibeniku. Protiv vozačice će zbog počinjenja više prekršaja biti podnesen Optužni prijedlog, a protiv putnika Obvezni prekršajni nalog jer je vozilo dao na upravljanje osobi koja nema položen vozački ispit.

Iz kategorije: Crna kronika